Single van de Week ( 41 ) Jesse – Ik heb het altijd al geweten

Single van de Week ( 41 ) Jesse – Ik heb het altijd al geweten

Category : Uncategorized

Jesse - Ik heb het altijd al geweten

 

 

 

 

 

Medio vorig jaar scoorde de Brabantse zanger Jesse nog een gigantische hit in België in duet met Bobby Prins met de hitsingle “Ik heb nog meer dan 1000 dromen”. Sinds die tijd heeft hij samen met producer/tekstschrijver André Kooiman hard gewerkt in de studio aan nieuw materiaal. De nieuwe single “Ik heb het altijd al geweten” is het eerste resultaat van de vele uren studiowerk die het tweetal samen maakten. Het nummer is een spetterende remix geworden van een bekende Hazes track, gemaakt in een super commerciële stijl door dezelfde producer die eerder ook de megahit “Wie denk jij wel wie ik ben” maakte!


Leave a Reply

Twitter van de Gemeente Geertruidenberg

Bekeken