Single van de Week ( 38 ) Jordy van den Boer – Zo Sexy

Single van de Week ( 38 ) Jordy van den Boer – Zo Sexy

Category : Uncategorized

jordy

 

 

 

 

 

 

Jordy van den Boer is een jong en veelbelovend talent uit het Noord-Brabantse Boxtel, die met zijn stem en uitstraling bij jong en oud een glimlach op het gezicht weet te toveren. Zo tegen het eind van de zomer komt de 26-jarige zanger alsnog met een heerlijke zomersingle. Het liedje heet ‘Zo Sexy’ en is uitgebracht door Berk Music Productions uit Eindhoven. Al bij de eerste klanken krijg je direct een zomers gevoel en het geraffineerde opzwepende ritme zorgt ervoor dat je niet stil kunt blijven staan op dit bijzonder aardige liedje.

De kans is groot, dat Jordy met ‘Zo Sexy’ een dikke nazomerhit gaat scoren en zijn naam definitief zal gaan vestigen in het Nederlandstalige wereldje.


Leave a Reply

Twitter van de Gemeente Geertruidenberg

Bekeken