Single van de Week ( 32 ) Eduard – Mijn Leven Delen Met Jou

Single van de Week ( 32 ) Eduard – Mijn Leven Delen Met Jou

Category : Single van de week

Eduard

 

 

 

 

 

 

 

 

“Mijn Leven Delen Met Jou” is de nieuwe single van de 18-jarige Eduard uit Raamsdonksveer. Eduard maakte in 2014 zijn debuut met de single “Als Je De Liefde Vindt”. Deze werd in 2015 opgevolgd met de single “Het Weekend Komt Eraan”, welke hij zelf samen met producer Manfred Jongenlis schreef. Deze singles werden zeer positief ontvangen en naast optredens in cafés en op feesten stond Eduard ondertussen ook al op diverse grotere podia. Nu verrast Eduard met zijn fantastische nieuwe single “Mijn  Leven Delen Met Jou”, wederom geproduceerd door Manfred Jongenelis. Eduard schreef zelf de tekst voor zijn nieuwe single. “Mijn Leven Delen Met Jou” staat bol van heerlijke swingende latin invloeden.


Leave a Reply