Single van de Week ( 30 ) Carlo – A little loving

Single van de Week ( 30 ) Carlo – A little loving

Category : Single van de week

Carlo - A little loving

 

 

 

 

 

 

 

 

,,A Little Loving ( the Song of Hope ) is een lied dat de luisteraar met de neus op de huidige feiten drukt”, legt de zanger uit. ,,Schietpartijen in Parijs, bomaanslagen in Brussel, het gevoel van angst van dat ons allemaal nog boven het hoofd hangt.” Maar volgens Carlo is er wel degelijk nog hoop. ,,Sla de handen ineen, verzet je tegen angst, strooi liefde en oogst begrip! Dát is de kern van A Little Loving ( the Song of Hope ).”Het idee voor dit lied werd omarmd door producer Manfred Jongenelis, die samen met Carlo tekende voor het eindresultaat.

Om de positieve boodschap uit te dragen heeft Carlo het nummer opgenomen met de kinderen van groep 8 van basisschool De Horizon in Prinsenbeek.


Leave a Reply

Twitter van de Gemeente Geertruidenberg

Bekeken