Single van de Week ( 29 ) Roy Donders – Hoor Je ’t Ritme Van Mn Hart ( Boem Boem )

Single van de Week ( 29 ) Roy Donders – Hoor Je ’t Ritme Van Mn Hart ( Boem Boem )

Category : Single van de week

roy-donders

 

 

 

 

 

 

 

 

Roy Donders heeft veel verstand van glimmende stofjes en harde krullen, maar er zit ook veel romantiek in de zingende stylist van het zuiden en dat bewijst hij met zijn verrassende nieuwe single ‘Hoor Je ’t Ritme Van Mijn Hart? (Boem Boem)’. Donders verraste al eerder met singles als ‘Ik Wil Jou’, ‘Kom In Mijn Armen’, ‘Ga Voor Goud’ en ‘Ik Ben Een Jongen Van De Handel.


“Hoor je ’t ritme van m”n hart ( Boem, Boem )” is een swingende, opzwepende, krachtige uptempo song met een exotische, zomerse, ritmische beat met een hoog dansgehalte, waar stilstaan geen optie is en waar met een verkoelend  tropisch of exotisch drankje prima op gefeest kan worden.


Leave a Reply

Twitter van de Gemeente Geertruidenberg

Bekeken