Uncategorized

Single van de Week ( 48 ) Willem Barth – Het is waar

willem-barth-het-is-waar

 

 

 

 

 

Na meerdere uptempo hits als; Ik geef me over, Alles is zo sexy aan jou, Brandende Harten en Al word ik dan wat ouder kon een echt levensliedje natuurlijk niet uitblijven. Niemand minder dan Alie Bakker schreef “Het is waar” voor Willem. Alie Bakker schreef voor Willem o.a. Bella Bella Signorina, Als men een drankje naar jou zou vernoemen, Warmte van je hartstocht, Eenzaam en alleen en nog veel meer.

Read More
Uncategorized

Single van de Week ( 47 ) Christian Malan – Jij wilde liever vrij zijn

christian-malan-jij-wilde-liever-vrij-zijn

 

 

 

 

 

Voor dat Christian Malan als zanger achter de microfoon plaatsneemt begint hij in het klein als DJ. Dit groeit later uit tot een heuse drive-in-show. Pas als hij ook in de grotere uitgaansgelegenheden van Brabant de mensen heeft vermaakt als DJ en daarnaast het geluid heeft verzorgd bij optredens van diverse artiesten, komt het zingen om de hoek kijken.

Read More
Uncategorized

Single van de Week ( 45 ) Evert van Huygevoort – Al Mijn Maten

Evert-van-Huygevoort---Al-Mijn-Maten-small

 

 

 

 

 

Met de single ‘Al Mijn Maten’ komt de in Eindhoven geboren en in Etten-Leur woonachtige zanger Evert van Huygevoort met een super commerciële liedje. De tekst van het nummer werd geschreven door niemand minder dan Colin Heikes, bekend van het duo Mike & Colin. De single werd opgenomen en geproduceerd bij Sonic Solutions en is verschenen op het label van Hit It! Music. Het resultaat is een poppy single met dansbare elementen en een heerlijke, opzwepende latin beat.

Read More