Monthly Archives: november 2016

  • 0

dotcom.radio nieuws

Category : Uncategorized

In aflevering 30: reacties: Soros niet meer welkom in Rusland, valse nieuwssites, fijnstof, EU crisis 4 december?, geen bescherming meer voor Monsanto, Trump & Putin tegen ISIS, Elite blijven graaien, Petitie tegen ABN AMRO, troll meldt zich, Kill Obama Bill(s) gezondheid nieuws o.a. zwangerschapsdepressie, aluminium in vaccin, vitamine D en borstkanker CERN en het politieke nieuws met o.a. Trump droogt de internationale pers af en noemt ze leugenaars. ….
http://gedachtenvoer.nl/dotcomradio/podcast/podcast-030-27112016.html

  • 1

Single van de Week ( 48 ) Willem Barth – Het is waar

Category : Uncategorized

willem-barth-het-is-waar

 

 

 

 

 

Na meerdere uptempo hits als; Ik geef me over, Alles is zo sexy aan jou, Brandende Harten en Al word ik dan wat ouder kon een echt levensliedje natuurlijk niet uitblijven. Niemand minder dan Alie Bakker schreef “Het is waar” voor Willem. Alie Bakker schreef voor Willem o.a. Bella Bella Signorina, Als men een drankje naar jou zou vernoemen, Warmte van je hartstocht, Eenzaam en alleen en nog veel meer.

“Read More”

  • 1

Single van de Week ( 47 ) Christian Malan – Jij wilde liever vrij zijn

Category : Uncategorized

christian-malan-jij-wilde-liever-vrij-zijn

 

 

 

 

 

Voor dat Christian Malan als zanger achter de microfoon plaatsneemt begint hij in het klein als DJ. Dit groeit later uit tot een heuse drive-in-show. Pas als hij ook in de grotere uitgaansgelegenheden van Brabant de mensen heeft vermaakt als DJ en daarnaast het geluid heeft verzorgd bij optredens van diverse artiesten, komt het zingen om de hoek kijken.

“Read More”

  • 0

“Rond de Raad” op SLOG Radio

Category : Uncategorized

Woensdag 16 november is er weer een uitzending van “Rond de Raad”, het politieke programma van de SLOG. Dit programma wordt om de 2 weken uitgezonden van 20.00 uur tot 21.00 uur. Verschillende actuele onderwerpen aangaande de lokale politiek zullen in de uitzending behandeld worden. Afhankelijk van het thema van de avond zullen leden van de gemeenteraad of college worden uitgenodigd om hun zienswijze over de verschillende onderwerpen kenbaar te maken. Zo ontstaat een levendige discussie over actuele zaken die in de gemeente Geertruidenberg spelen. Uw presentator voor deze avond is Rob van Iersel.

“Read More”

  • 0

Zydeco Zity Radio

Category : Radio

Ik ben al verschillende weken aan het tobben met mijn computer om het besturingssysteem te downgraden naar een vorige versie omdat de randapparatuur niet meer werkt. Helaas is het daarom niet gelukt een nieuwe uitzending te maken deze week.


  • 0

dotcom.radio Din: 21.00

Category : Uncategorized

In aflevering 28: Veel mensen zien Poetin niet als de slechterik, Verschil persoonlijke stemmen en kiesmannen VS, Onthudsende verklaring Poetin, Vraag van een luisteraar, Vraag: verplichte vaccinaties, Dupont & Teflon, Plaatjes op sigarettenverpakkingen, Vitamine D aanpassen, Hoe leg je uit dat Chemotherapie niet werkt, Video over ons geldsysteem in 15 talen ondertiteld, Tegenstellingen Clinton & Trump in de gehele wereld, Vele pro Trump mensen kwamen niet aan het woord in de media, Paul gemist, De dood van het culturele Marxisme, Odrama, & Globama, munitie transport naar Europa, Nederlandse onderzeeboot, Nagel Farage & Trump, IDF fondswerving, Biologische boer, .. Islamieten bestudeerd, Als je een stem uitgebracht hebt kun je niet klagen, veel speculaties in de VS, veel video’s op de site en meer info …. http://gedachtenvoer.nl/dotcomradio/podcast/podcast-028-13112016.html


  • 0

Single van de Week ( 46 ) Alpenzusjes – Bergje op, bergje af

Category : Uncategorized

Alpenzusjes

 

 

 

 

 

De Alpenzusjes bestaande uit Chantal van Geelen en Kirsten Stroek lanceren met volle trots de nieuwe single “Bergje op Bergje af”, welke inmiddels een feit is. Bergje op, bergje af is weer een dampende en stampende uptempo feestsingle in de hoogste versnelling met een hoog meezing en feestgehalte en met een hoog lala gehalte.

“Read More”

  • 0

dotcom.radio Dinsdag 21.00 wereldnieuws

Category : Uncategorized

In aflevering 26 zal de vraag zijn of het voorgeprogrammeerde media draaiboek van de VS verkiezingen dit maal wel zal kloppen? Bij 9/11 ging dat namelijk fout bij gebouw 7. In deze uitzending de Clinton connecties met pedofelie, pornografie, vluchtelingen uit Calais naar Parijs, Geoengenering, Bruinvet stimulering stofwisseling, Raapzaadolie niet geschikt voor menselijke consumptie, wifi vluchtelingen, Gegevens openbaar slechte producten, Marijuana & Altzheimer, Schumannfrequentie, CERN en aardbevingen?, de aanklacht tegen het schoolsysteem, transvetzuren, CIA agent klokkenluider, wat doet de NAVO in de Oekraine, uitslag verkiezingen VS gelekt8 dagen tevoren, verkiezingen VS hoe werkt dat nu?, de Joden blijven hangen in de slachtoffer rol maar, … nog meer kruitvaten, coup tegen de Clinton clan, video Clinton Foundation in TV in Polen, aanslag op Trump?, mogelijke [valse vlag] aanslag, Natiestaten, en meer ….
http://gedachtenvoer.nl/dotcomradio/podcast/podcast-026-06112016.html

Radio Dinsdag 21.00 uur met Mike Donkers, Arend Zeevat, Ron Fonteine & Henk Mutsaers


  • 0

Single van de Week ( 45 ) Evert van Huygevoort – Al Mijn Maten

Category : Uncategorized

Evert-van-Huygevoort---Al-Mijn-Maten-small

 

 

 

 

 

Met de single ‘Al Mijn Maten’ komt de in Eindhoven geboren en in Etten-Leur woonachtige zanger Evert van Huygevoort met een super commerciële liedje. De tekst van het nummer werd geschreven door niemand minder dan Colin Heikes, bekend van het duo Mike & Colin. De single werd opgenomen en geproduceerd bij Sonic Solutions en is verschenen op het label van Hit It! Music. Het resultaat is een poppy single met dansbare elementen en een heerlijke, opzwepende latin beat.

“Read More”