Monthly Archives: juli 2016

Single van de Week ( 31 ) Zus – Waar Ik Ga

Category : Single van de week

Zus - Waar Ik Ga

 

 

 

 

 

 

 

 

Met “Waar Ik Ga” presenteert het Schijndelse duo ZUS (bestaande uit de zusjes Bo & Kiki) alweer hun tiende single. De single werd geschreven door Quinn Warmerdam, die eerder al succesvolle liedjes schreef voor ZUS, zoals “Zomerzon”. Voor de productie werd wederom een beroep gedaan op de bekende producer Kees Tel.

“Read More”

Single van de Week ( 30 ) Carlo – A little loving

Category : Single van de week

Carlo - A little loving

 

 

 

 

 

 

 

 

,,A Little Loving ( the Song of Hope ) is een lied dat de luisteraar met de neus op de huidige feiten drukt”, legt de zanger uit. ,,Schietpartijen in Parijs, bomaanslagen in Brussel, het gevoel van angst van dat ons allemaal nog boven het hoofd hangt.” Maar volgens Carlo is er wel degelijk nog hoop. ,,Sla de handen ineen, verzet je tegen angst, strooi liefde en oogst begrip! Dát is de kern van A Little Loving ( the Song of Hope ).”Het idee voor dit lied werd omarmd door producer Manfred Jongenelis, die samen met Carlo tekende voor het eindresultaat.

“Read More”

Single van de Week ( 29 ) Roy Donders – Hoor Je ’t Ritme Van Mn Hart ( Boem Boem )

Category : Single van de week

roy-donders

 

 

 

 

 

 

 

 

Roy Donders heeft veel verstand van glimmende stofjes en harde krullen, maar er zit ook veel romantiek in de zingende stylist van het zuiden en dat bewijst hij met zijn verrassende nieuwe single ‘Hoor Je ’t Ritme Van Mijn Hart? (Boem Boem)’. Donders verraste al eerder met singles als ‘Ik Wil Jou’, ‘Kom In Mijn Armen’, ‘Ga Voor Goud’ en ‘Ik Ben Een Jongen Van De Handel.

“Read More”

Single van de Week ( 28 ) Charelle & Franky Falcon – Verboden Liefde

Category : Single van de week

Charelle-Franky-Falco-Verboden-Liefde

 

 

 

 

 

 

 

 

Met “Verboden Liefde” verrast de uit ’s Hertogenbosch afkomstige zangeres Charelle vriend en vijand met een geweldig en hitgevoelig duet met niemand minder dan Franky Falcon. “Verboden Liefde” is een bewerking van het bekende “Duet (Ik Hou Alleen Van Jou)” van Rob de Nijs en Martine, welke door Charelle en Franky Falcon nu in een vrolijk uptempo jasje is gegoten. De tekst werd bewerkt door Marco Meesters. Charelle en Franky Falcon komen elkaar in het land zeer regelmatig tegen tijdens optredens, en zo ontstond het idee voor een duet.

“Read More”

Single van de Week ( 27 ) Tygo Nendels – Zeg me niet hoe ik leven moet

Category : Single van de week

Stramien Wallet

“Zeg Me Niet Hoe Ik Leven Moet” is de gloednieuwe, zelfgeschreven hitsingle van Tygo Nendels. Onder leiding van één van Nederlands’ succesvolste producers, Waylon van der Heijden ( bekend van o.a. Django Wagner, Jeffrey Heesen, Jaman, Stef Ekkel, Wesley Klein e.v.a.) kwam deze single tot stand. De uit Best afkomstige volkszanger Tygo beschikt over een geweldig en uniek stemgeluid met een échte ouderwetse ‘snik in de stem’.

“Read More”

Twitter van de Gemeente Geertruidenberg