Category Archives: Single van de week

  • 0

Single v/d week 34: Joeri Plaizier – Paradijsje

Category : Single van de week

Single van de week

Joeri Plaisier – Paradijsje

 

Joeri Plaizier” heeft een nieuwe single opgenomen met de titel “Paradijsje”. U kent de zanger ondermeer van de nummers ‘Wat ik bedoel’ en ‘Jij bent de reden’ Nu komt hij met een heerlijke zomersingle, wat gaat over een paradijsje met je meisje en het samen genieten met je allerliefste.


  • 0

Single v/d week 33 Rini van der Heijden – Hij is toch maar een zigeuner.

Category : Single van de week

Single van de week

Rini van der Heijden – Hij is toch maar een Zigeuner

Rini is geboren op 12 juli 1961 te Putte, een klein plaatsje aan de Belgische grens in de provincie Noord Brabant. Hij groeide op in een gezin met 5 kinderen in Oosterhout, waar hij nog steeds woonachtig is.

Naast zijn werk als zelfstandig koeriersbedrijf, werkt hij in de weekenden als portier bij diverse uitgaansgelegenheden in zowel Nederland als België. Hierdoor kwam hij in aanraking met het live entertainen. In één van de cafe’s waar hij werkte had men de gewoonte om rond het middernachtelijke uur de microfoon rond te laten gaan en de bezoekers een liedje te laten zingen. Op een avond kwam de microfoon bij Rini terecht die zonder enige schroom uit volle borst mee zong. Het begin van zijn carriere als zanger.

Rini bracht in de hierop volgende jaren 5 albums uit. “Both Sides”, “Al die uren met jou”, “Ga met me mee”, “Om nooit meer te vergeten” en “Baila Baila”. Ook kwamen diverse van zijn liedjes op talloze verzamel albums te staan.

Zijn laatste single “Hij is toch maar een zigeuner”, is uitgebracht bij 7Hills Music.


  • 0

Single van de week: 32 Alex – Jij bent veel te mooi

Category : Single van de week

Single van de week

Alex – Jij bent veel te mooi

 

Begin jaren 70 was het Danny Cardo die met ‘Jij bent veel te mooi’ vanuit de studio van Johnny Hoes een enorme hit te pakken had. Zijn hit werd later door velen gecoverd waaronder Arne Jansen. Zanger Alex heeft nu het nummer een modern jasje gegeven in de studio van Waylon van der Heyden.

 


  • 0

Single v/d week; 31 Marco Kanters – Oh oh wat hebben we lol

Category : Single van de week

Single van de week

Marco Kanters – Oh Oh Wat Hebben We Een Lol (Aan De Costa Del Sol)

De carriere van Marco Kantersging eind jaren 90 van start met optredens in zijn stamcafe in Zevenbergen. “De nacht is lang … Niet lang genoeg”was de titel van zijn debuutsingle waarvan enkele duizenden exemplaren werden verkocht. Daarnaast was deze sympathieke gezelligheidszanger te zien in tal van televisieprogramma’s zoal’ Jensen, Hart voor Nederland, Brabant Party, Brabant Toppers e.v.a. Zijn single Oh Oh wat hebben we een lol (aan de Costa del Sol) komt uit de pen van Jack van Raamsdonk en Walon v.d. Heijden en die laatste produceerde deze plaat ook.


  • 0

Single v/d week: 30 René Schuurmans – Kom geef wat kleur in je leven

Category : Single van de week

Single van de week

Rene Schuurmans – Kom geef wat kleur aan je leven

IN APRIL VAN DIT JAAR VERSCHEEN ZIJN PRACHTIGE NIEUWE ALBUM “GOUD”.

“GOUD” voor Schuurmans en zijn fans, dit album laat zien wie en wat Rene Schuurmans is. Verrassend en talentvol en dat kunnen we ook zeggen van zijn inmiddels opgebouwde, brede repertoire. “Ik zie mijn optredens  en uitgebrachte nummers als een grote muzikale fruitmand”,  aldus Rene, “gezond voor lichaam en geest”.

Zijn nieuwe single “Kom geef wat kleur aan je leven” springt eruit als exotische variant en bij het horen van de klanken van de bouzouki lijkt de zomer voor altijd te duren.

 


  • 0

Single v/d week: 29 Wesley Klein – Dans met me.

Category : Single van de week

Single van de week

Wesley Klein – Dans met me

Vorig jaar januari tijdens de releaseparty van zijn laatste Album “Onderweg” ging hij door de knieën en vroeg hij zin Nelly ten huwelijk. Op 7-7-2017 heeft in Leiden de huwelijksvoltrekking plaatsgevonden van de zanger die in 2007 met Adios my love zijn eerste single uitbracht, drie jaar later nadien Popstars won en een landelijke nummer 1 scoorde met “You’ll raise me up”.

 

Eerder dit jaar verscheen het in meerdere opzichten heerlijke “Chocolate”dat ondertussen een kleine 250.000 views heeft gekregen op YouTube en op Spotify bijna 440.000 keer is beluisterd. Zijn nieuwe single “Dans met me”is geproduceerd door Sonic Solutions. Een ietwat zwoele maar evengoed lekkere catchy zomerse dansplaat met een rol voor de Ukelele gespeeld door de man achter deze opvallende compositie; Mark Pepping. Op zeker een hit voor Wesley Klein in deze zomer al is het alleen maar door de aanstekelijke elektronische riedeltje dat zo bepalend is voor deze song en voor héél lang in je hoofd gaat zitten. Zou er ook een vette remix komen?


  • 0

Single v/d week: 28 Marco de Hollander – Ik voel me gelukkig.

Category : Single van de week

De nieuwe single van de week:  9   t/m   15 juli

Marco de Hollander – Ik voel me gelukkig.

 


  • 0

Single v/d week: 27 De Alpenzusjes – Spring op en neer

Category : Single van de week

Single van de week 2-7 t/m 8-7

 

Alpenzusjes – Spring op en neer

Apolonia en Chantal bliezen in 2010-2011 De Alpenzusjes nieuw leven in en debuteerden in 2011 mt de single “Naar voren, Naar achter”. Medio 2014 is de samenstelling van De Alpenzusjes gewijzigd, Kirsten Stroek heeft Apolonia vervangen en dus vormt zij nu samen met Chantal Gielen deze gezellige feestact die jaarlijks één of twee singles uitbrengen in een moderne Tirolersound gemixt met Hollandse gezelligheid. Het leuke van de singles van dit duo is dat ze steeds weer weten uit te groeien tot (airplay) succes. Het pakt gewoon!

Zal dat voor “Spring op en neer”ook weer gaan gelden?


  • 0

Single v/d week Gebr ko – Wij slaan nooit een feestje over

Category : Single van de week

Single van de week 18-6 t/m 24-6

 

Gebroeders Ko – Wij Slaan Nooit Een Feestje Over

 

Wanneer Gebroeders Ko erbij zijn weet je dat het leuk wordt! Deze zomer wordt leuker dan ooit: “Wij Slaan Nooit Een Feestje Over”, waarbij verwezen wordt naar de vele feestjes die zij in de afgelopen 20 jaar bezocht hebben.

Dit keer geen heftige beat in hun single maar een gezellige dansbare zomersingle voor alle leeftijden met een in Spanje opgenomen clip.

 

Laat de zomer maar komen , de Gebroeders Ko zijn er klaar voor!

 


  • 0

Single v/d week 25 Peter Bakx – Als mijn kleine meisje naar mijn lacht.

Category : Single van de week

Peter Bakx – Als mijn kleine meisje naar me lacht

 

Eindelijk is het er dan toch nog van gekomen….. een eigen single van Peter Bakx.

Al zowat zijn hele leven zit Peter Bakx in de muziek. Als accordeonist, als toetsenist, geluidsman en de laatste jaren als 1 van de zangers van het feest duo Duo Kwats. En nu dus voor het eerst solo. “Muziek is mijn eerste liefde en na al die jaren ben ik nog steeds verliefd op muziek. Dit lied met de titel “Als mijn kleine meisje naar me lacht”is een cover van “When my little girl is smiling” uit 1962 van The Drifters. Een lied dat al door de velen is gecoverd.

 

Deze keer dus door Peter Bakx, die er een Nederlandstalige versie van heeft gemaakt. Hij had het eigenlijk voor prive gemaakt maar vond het resultaat zo leuk dat hij hierop besloot samen met zijn producer Jurgen Kuppens om het toch uit te brengen. De fans van Duo Kwats hoeven overigens niet te vrezen dat dit de populaire feest duo gaat stoppen, binnenkort komt er weer een echte meezinger aan van dit duo.