Category Archives: Single van de week

  • 0

Single vd week (8)Jettie Pallettie – “French Can Can” !

Category : Single van de week

Jettie vindt het weer de hoogste tijd voor actie en daarom heeft zij deze welbekende deun omgetoverd in een onvervalste meelaller die het Pallettie virus weer volledig laat ontvlammen.  

“Read More”

  • 0

Single vd week (7)Dr. Kater ft. Je Zus – Kind van de barman

Category : Single van de week

 

DJ Galaga, Willem de Wijs en Feest DJ Bas hebben hun krachten gebundeld om van de grootste hit een carnavalskraker te maken als Dr. Kater ft. Je Zus

Met de release van ‘Kind van de barman‘ zet Dr. Kater ft. Je Zus de muzikale toon van de feestsound in 2017.  Met een bekende beat en een zeer bijzonder verhaal over

“Read More”

  • 0

Single vd week (6)Jesse – Heidewizka, meneer kapelaan

Category : Single van de week

Brabantse zanger Jesse heeft al heel wat feestsingles op zijn naam staan. Na het succes van zijn nummers ‘Ik Doe Het Nooit Meer’ en ‘Bloody Mary’ heeft hij opnieuw een grote hit uit het verleden omgetoverd tot een echte feestkraker. Met zijn nieuwe nummer ‘Heidewitzka’ heeft hij een heerlijke plaat gemaakt met een dikke feestbeat en lekkere accordeon solo’s.
De track is net als zijn voorgaande singles geproduceerd door André Kooiman, die voor Jesse een plaat heeft afgeleverd met een torenhoog meezinggehalte! “De reacties zijn super en ook de clip wordt nu al veel bekeken”, zegt de zanger enthousiast. De nieuwe single van Jesse zou zo maar eens een dikke carnavalshit kunnen worden, zeggen de kenners.

Bij ‘Heidewitzka’ is een leuke videoclip met veel humor opgenomen, die op YouTube in amper twee weken tijd al ruim 6.600 keer bekeken is. Met “Heidewitzka” heeft Jesse een echte carnavalstopper gemaakt die je als feestvierder zeker niet mag missen.


  • 0

Single vd week (5) Nelis Leeman – Ik heb jou niet nodig schat

Category : Single van de week

Nelis Leeman komt weer met een geweldige plaat op de markt. Zijn nieuwe single is aanstekelijk met een hoog meezinggehalte!
Met “Ik Heb Jou Niet Nodig Schat” heeft Nelis een waardige opvolger van “Ik Hou Van Jou” en “Wie Denk Jij Wel Wie Ik Ben” in handen.

Inmiddels treed Nelis Leeman door het hele land op en Nederland zingt luidkeels mee bij het horen van zijn singles. In het voorjaar van 2017 komt er ook nog eens Album uit, dus de verwachtingen voor Nelis Leeman zijn hooggespannen.


  • 0

Single van de week (4) Pet Raket en John Kanon – Is dat je helm

Category : Single van de week

 

Het carnavalsduo Pet Raket en John Kanon komt voor komend leutfeest met de single ‘Is dat je helm’. Het duo bestaat uit Werner van Elst (Geertruidenberg) en André Kooiman (Raamsdonksveer) en komt vaak voor Sinterklaas of carnaval met een nieuw nummer.

Pet Raket en John Kanon – Is dat je helm

Pet Raket en John Kanon – Is dat je helm


  • 0

Single van de week (3) José – Adios Amor

Category : Single van de week

Biografie

Deze spontane zangeres met haar frisse en sprankelende persoonlijkheid, helder stemgeluid en krachtige uitstraling weet een groot publiek te boeien.

“Read More”

  • 0

  • 0

  • 0

Single van de Week ( 36 ) The Pianoman & Friends – De Feestgids

Category : Single van de week

DE FEESTGIDS front cover

 

 

 

 

 

 

Met hun debuutsingle ‘De Feestgids’ wordt je meegenomen in een vrolijk lied en er is maar 1 advies: Laat ‘de boel de boel’ en ga even lekker los om alle zorgen te vergeten! Een aanstekelijk, eigen geschreven Nederlandstalig liedje, wat meteen blijft hangen en wellicht dagen feestelijk rondzwerft in uw hoofd!

“Read More”

  • 0

Single van de Week ( 35 ) Pap en Pudding – Light ( alles is Light )

Category : Single van de week

Pap en Pudding light

 

 

 

 

 

 

De Brabantse anti-helden en drinkebroeders Pap en Pudding ( René van Rooij & Hans van Erp ) hebben een nieuwe zomersingle uitgebracht. “Light” ( alles is Light ). Het lied verhaalt over de alsmaar groter wordende hype rond allerlei light- en low fatproducten, en het duo beweert in dit lied, dat het allemaal niets uitmaakt hoeveel ‘light’ je eet. “Ik ben nog niks versleten, door Light te eten” aldus het feestduo.

“Read More”