Alle Medewerkers van SLOG FM/TV
Wensen U een gelukkig en gezond 2021

  Mail:Studio@slog.nl    Tel.: +31(0)85 2733741


Het Weer

Weather data OK.
Raamsdonkveer
8 °C

Wie is er Online

We hebben 17 gasten en geen leden online

Slog FM/TV info

Ether Frequentie 105.1 FM

Tunein: Stichting Lokale Omroep Geertruidenberg

Ziggo Digitaal

Radio Kanaal 918

 

Te Bekijken via:

Ziggo Kanaal 43 

Kpn, Xs4all, Telfort Tv Kanaal: 1401

Twitch: Slogtv2

Voor Meer info

Kijk bij 'Contact'

 

Bn De Stem

bndestem.nl biedt het laatste nieuws, opinie en achtergronden
bndestem.nl - laatste nieuws, opinie en achtergronden
  1. MOLENSCHOT - In zijn nieuwe zelfladende vuilniswagen met vijf camera’s en verende stoel voelt chauffeur Erik Klootwijk zich de koning te rijk. In heel West-Brabant rijdt maar één Translift Flex 2.0 die twee kliko’s tegelijk kan legen. Niet drie, maar één persoon op de wagen. Gilze en Rijen heeft de zijlader in december aangeschaft.
  2. Het kabinet wringt zich in allerlei bochten om het aantal besmettingen met het coronavirus omlaag te krijgen. Een uiterste middel daarvoor is de avondklok, waarmee men het aantal reisbewegingen wil terugdringen.
  3. Als alles goed gaat, heeft Tennisclub Den Hout er dit voorjaar een derde baan bij. De club wil uitbreiden, omdat er in een jaar tijd maar liefst tachtig nieuwe leden zijn bijgekomen. Ook het aantal tennissers voor de competitie stijgt.
  4. GILZE - De 6 woningen en 34 appartementen die in fase 1 van het centrumplan Gilze, Heerehoeve, komen zijn binnen drie maanden verkocht. ,,Voor een deel van de woningen hebben we moeten dobbelen. We hopen in het tweede kwartaal te kunnen beginnen met bouwen", zegt directeur Toin Meeuwsen van Alphons Coolen Bouw.
  5. OOSTERHOUT - Al tientallen jaren is Sjef Kock de chroniqueur van Kaaiendonk. En binnenkort rolt opnieuw een boek van de persen: over 66 jaar carnaval in Oosterhout. ,,Kaaiendonk houdt erg vast aan zijn tradities, maar vernieuwt ook.”

Slog FM/TV

Copyright © 2020. Alle Rechten Voorbehouden